Mandalina Reçeli Nasıl Yapılır?: Mandalina reçelini çok fazla duymamış olsakta enfes bir tadi var!
Mandalina Reçeli Nasıl Yapılır?
Öncelikli olarak tüm kabuklarımızı rendeliyoruz. ( normal portakal hariç onun sadece içini kullanacağız) Rendelenmiş kabuklara şekerimizi ekleyip elimizle iyice ovuyoruz. Ve meyvelerimizin suyunu sıkıp şekerli karışıma ekliyoruz.. ve bekletiyoruz. 🍊
İçlerini aldığımız mandalina dilimlerini bir tepsiye diziyoruz ve güneşte 4 saat bekletiyoruz bu biraz kurutuyoruz. Güneşi bulamayanlar klimalı bir ortamda hatta klimaya yakın bir mesafede biraz kurutabilir buda benim formülüm aynı etkiyi veriyor. 🍊
Kabuklu şekerli ve devamı için....https://goo.gl/E2PkWm
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder