26 Nisan 2018 Perşembe

Mandalina Reçeli Nasıl Yapılır?

Mandalina Reçeli Nasıl Yapılır?: Mandalina reçelini çok fazla duymamış olsakta enfes bir tadi var!

Mandalina Reçeli Nasıl Yapılır?



Öncelikli olarak tüm kabuklarımızı rendeliyoruz. ( normal portakal hariç onun sadece içini kullanacağız) Rendelenmiş kabuklara şekerimizi ekleyip elimizle iyice ovuyoruz. Ve meyvelerimizin suyunu sıkıp şekerli karışıma ekliyoruz.. ve bekletiyoruz. 🍊



İçlerini aldığımız mandalina dilimlerini bir tepsiye diziyoruz ve güneşte 4 saat bekletiyoruz bu biraz kurutuyoruz. Güneşi bulamayanlar klimalı bir ortamda hatta klimaya yakın bir mesafede biraz kurutabilir buda benim formülüm aynı etkiyi veriyor. 🍊



Kabuklu şekerli ve devamı için....https://goo.gl/E2PkWm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder