21 Mart 2018 Çarşamba

Şekerpare Tatlısı Yapılışı?

Şekerpare Tatlısı Yapılışı?: Şekerpare Tatlısı Nasıl Yapılır?

Şekerpare Tatlısı Yapılışı



Bütün malzeme karıştırarak yumuşak bir hamur elde edilir.(unu her zamanki gibi azar azar eklenir. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alınır yuvarlanır; tepsiye dizip üzerlerine fıstık yerleştirilir. Önceden ısıtılmış fırında pişirilir.



2 su bardağı şekeri ve 3 su bardağı suyu küçük bir tencerede kaynatılır. Kaynadıktan 5 dakika sonra yarım limonun suyu eklenir kısa bir süre daha kaynatılır.

Şekerpareler devamı için.....https://goo.gl/qSoF5u

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder